Ankara’daki Etkinliklerimiz

ANADOLU’DAN BİR DEMET ÇİÇEK PROJESİ

20-24 Nisan tarihleri arasında 1998’den beri Anadolu’dan Bir Demet Çiçek etkinliklerimizde Ankara’da çocuklarımızı öğretmenleriyle beraber ağırlıyoruz. Onların güzel bir bayram geçirmesini sağlamak amacıyla zengin bir program uygulanıyor. Misafirlerimizin sayısı 100 civarında. Çocuklar bir spor müsabakasına geliyor gibi giyinerek uçakla geliyorlar.

YAZ BİLİM OKULU VE ÖĞRETMEN YAZ KAMPI

2000 yılından beri gerçekleştirdiğimiz 8 günlük kampta öğrenciler üniversite laboratuvarlarında deneyler yapıyorlar, çok çeşitli etkinliklerle kendilerinin de bir araştırıcı buluşçu olabileceklerini keşfediyorlar. Bunun için sabırla çalışmak gerektiğini, güzel beyinlerini her gün güzel bilgilerle zenginleştirmeleri gerektiğini öğreniyorlar. Öğretmenlerimiz de eğitim fakültesi öğretim üyelerince kendileri için hazırlanmış seminerlere katılıyorlar.